Випічка зі смаком Львова: «Компанія Ензим» презентувала свою продукцію в Польщі

«Компанія Ензим» взяла участь у спеціалізованій виставці хлібопечення та кондитерської справи Dni Otwarte, яка днями відбулась у польському місті Писковіце. Тут підприємство презентувало власну продукцію, а також пригощало відвідувачів події виробами, випеченими на львівських дріжджах.

Подія, організована компанією Polmarkus впродовж 19 та 20 вересня, зібрала найкращих пекарів та представників хлібопекарської галузі. Тут вони мали змогу оцінити продукцію найбільшого виробника дріжджів зі Львова.

У рамках виставки були представлені торгові марки «Компанії Ензим», які експортують у Польщу: «Extra», «Effect +15%» та «Drożdże Lwowskie». Усі дріжджові марки є універсальними та підходять для різних видів випічки: традиційних хлібів, солодкої випічки, здоби, замороженого тіста, солених виробів.

Особливе місце займають дріжджі «Effect +15%» (кілограмове фасування):

«Ці дріжджі отримали визнання пекарів як продукт, що працює у всіх без винятку технологіях та рецептурах. Зараз вони є беззаперечним лідером ринку», – розповідає керівник відділу експортних продажів ПрАТ «Компанія Ензим» Леся Ходаковська.

Дріжджі під цією торговою маркою також випускають у великих об’ємах. Однак вони розчиняються у воді та дозволяють зменшити дозування до 10%, за рахунок вищого вмісту сухих речовин.

«Drożdże Lwowskie» – продукція для роздрібної торгівлі, яку можна знайти в торговельних мережах по всій Польщі (Auchan, Mila, Intermarche, Simple Market). Виробництво всієї продукції сертифіковано відповідно до вимог міжнародних стандартів якості ISO 22000 і FSSC 22000.

Усі види продукції були представлені на стенді компанії у рамках виставки Dni Otwarte. Також тут можна було скуштувати вироби, випечені на цих дріжджах.

«Ми вже вдруге беремо участь у Dni Otwarte, і маємо нагоду спостерігати, як підвищився інтерес до продукції «Компанії Ензим», – ділиться враженнями Леся Ходаковська.

«Компанія Ензим» є серйозним гравцем на європейському рівні: вона експортує свою продукцію у 14 країн Європи, серед яких Бельгія, Голландія, Німеччина, Чехія та майже всі східноєвропейські країни. У Польщі вона завоювала довіру стабільної частини ринку: близько 10% пекарів усієї країни регулярно випікають свою продукцію на львівських дріжджах. Водночас в Україні компанія є беззаперечним лідером ринку: дві з трьох хлібин «ростуть» саме на цих дріжджах».

Спираючись на 10-річний досвід співпраці з польськими пекарнями, «Компанія Ензим» має налагоджені експортні процеси: гарантовану доставку тільки свіжих дріжджів та регулярне забезпечення постачань у кожну з філій.

Як динамічне сучасне підприємство, «Компанія Ензим» постійно працює над модернізацією виробництва та проводить обмін корисним досвідом. Так, багато польських пекарів, як і нідерландські та бельгійські, уже мали змогу потрапити на виробництво дріжджів та обмінятися досвідом із українськими пекарнями та кондитерськими. Окрім того, у «Компанії Ензим» діє Інноваційний центр хлібопечення «Хлібний дім», який допомагає пекарям вміло використовувати рецептури для отримання якісного продукту.

Дріжджі зі Львова «Компанії Ензим» мають високу якість та конкурентну ціну, що, безперечно, на користь хлібопекарському бізнесу у Польщі та інших країнах.

Share Button