Відвідувачі Expo Sweet смакували випічкою на львівських дріжджах

Львівський виробник дріжджів взяв участь в спеціалізованій події в галузі хлібопечення та кондитерської справи – Expo Sweet у Польщі. Це виставка міжнародного рівня, що збирає хлібопекарів з усієї Європи, відбулась нещодавно у Варшаві. Представником України, поміж фахівців в галузі хлібопечення та кондитерської справи, стала «Компанія Ензим» зі Львова.


Відвідувачі виставки мали змогу ознайомитись з усіма торговими марками, які підприємство експортує до Польщі, а також – скуштувати хлібобулочні вироби, випечені на львівських дріжджах.

«На відміну від Dni Otwarte (спеціалізована виставка хлібопечення, що відбулась в польському Писковіце в вересні, «Компанія Ензим» також брала в ній участь – прим.), виставка Expo Sweet є значно масштабнішою. Це відображується на кількості компаній, що виставляють свої напрацювання та на кількості майстер-класів, що проводяться на виставці. Виставка зібрала представників галузі з Польщі, Італії, Чехії, Румунії та Греції, велика кількість з яких зацікавились нашою продукцією і готові продовжувати діалог на більш предметному рівні», – розповідає керівник відділу експортних продажів «Компанії Ензим» Леся Ходаковська.

Нагадаємо, «Компанія Ензим» постачає свою продукцію до 14 країн Європи. Вже 10 років продукція компанії представлена в Польщі, та 17 років – в Європі (експортується в такі країни як Нідерланди, Бельгія, Німеччина, Хорватія, Словенія, Чехія та ін.).

«Основним чинником успіху «Компанії Ензим», на нашу думку, є те, що ми виробляємо продукцію стабільно високої якості, бо для пекаря це – гарантія кращого результату. Також ми надаємо клієнтам технологічний супровід нашої продукції», – розповідає Лариса Шишак, керівник Інноваційного центру хлібопечення «Хлібний дім» («Компанії Ензим»).

Участь у спеціалізованих подіях, таких як Expo Sweet, демонструє здобутки компанії на міжнародному рівні. «Нам було приємно почути задоволені відгуки від наших давніх і нових клієнтів, які раніше працювали з продукцією інших виробників, а зараз використовують дріжджі зі Львова!», – ділиться враженнями Лариса Шишак.

Share Button