ТОП-3 рецепти смачної випічки, яку легко приготувати з дітьми

Готувати смаколики вдома — хороша альтернатива магазинним солодощам. Адже на кухні дитина може дізнатись, які продукти корисні та звикатиме до здорового харчування.

Втім, готувати з дітьми можна не тільки вдома: наприклад, у Львові 9 вересня провели кулінарні майстер-класи для малечі на міському Святі хліба, яке щороку відбувається у Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького. Тут діти змогли спробувати себе у професії хлібопекаря.

Проект «Весела пекарня», який запровадила «Компанія Ензим» (ТМ «Львівські дріжджі»), вже став традиційним та щороку збирає майже 200 дітей.

«Зараз діти бачать хліб переважно лише на полицях магазинів, а тут можуть простежити всі етапи його створення і взяти в цьому участь. Таким чином вони доторкаються до споконвічних українських традицій хлібопечення. Важливо показати дітям, що таке хліб і як його виготовляють, що це живий і цікавий процес», — зазначає Олена Вовк, генеральний директор ПрАТ «Компанія Ензим» (ТМ «Львівські дріжджі»).

На вуличному майстер-класі досвідчені пекарі навчали дітей готувати дріжджову випічку, розповідали про особливі інгредієнти, завдяки яким вона стає смачнішою, і показали, як гарно сформувати кожну майбутню солодку булочку. Таким чином діти могли самостійно пройти весь процес випічки — від підготовки тіста з начинкою до випікання.

Детальніше – на сайті “Твоє місто”

Share Button