Понад 200 дітей взяло участь у майстер-класі “Весела пекарня” від ТМ “Львівські дріжджі”

У Львові завершився щорічний міський захід — “Свято хліба”. Відвідувачі мали нагоду скуштувати різноманітну випічку та зануритися у світ споконвічних хліборобських традицій. А маленькі львів’яни — власноруч виготовити та випекти смаколики на майстер-класі “Весела пекарня”.

Як генеральний партнер свята, “Компанія Ензим” (ТМ “Львівські дріжджі”) приготувала для відвідувачів низку розваг та подарунки.

Чи не найпопулярнішим серед маленьких відвідувачів свята став кулінарний майстер-клас “Весела пекарня”. Тут діти спробували себе в одній із поважних професій – хлібопекаря.

На галявині Музею народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького у мобільній пекарні малечу навчали власноруч готувати булочки на дріжджах. Від досвідчених пекарів діти дізналися про особливі інгредієнти, завдяки яким випічка стає смачнішою, та навчилися готувати тісто та начинку і формувати кожен виріб. Булочки та рогалики маленькі пекарі тут же і дегустували.

Захоплення малечі – не передати! Адже готування з дітьми робить їхнє дозвілля не лише веселим, а й корисним та пізнавальним!

Поруч, в облаштованій фотозоні, всі охочі мали нагоду зробити миттєву світлину на згадку.

А на сцені у кулінарній вправності змагалися чоловіки. Нагородою за найкраще виготовлені прецлі і булочки стали хлібопічки.

“Свято хліба” проводять вже 12 років, і ми горді, що стоїмо біля його витоків. Підтримка одного з найстаріших родинних свят у Львові стала для нас традицією, адже “Львівські дріжджі” є “серцем” практично будь-якої хлібини в Україні”, – підкреслила Олена Вовк, генеральний директор “Компанії Ензим”.


Share Button