Діти працівників «Компанії Ензим» вперше побували на робочому місці своїх батьків

До дня народження підприємства маленьким відвідувачам провели екскурсію лабораторією та виробничими цехами, показали дріжджі під мікроскопом та основні цикли виробництва. А вже за результатами відвідин малеча візьме участь у конкурсі малюнків «Робота моїх батьків».

За дверима виробництва на дітей чекало чимало цікавого та пізнавального: тут і мікроскопи, і пробірки, і резервуари, в яких вирощують дріжджі, і ємкості, де їх промивають та висушують.

«Наш тато працює в окремому відділенні і спостерігає за всіма процесами збоку, – каже 11-річна Софійка. – Ми із сестричкою сьогодні бачили як робляться дріжджі та як їх складають в коробки. Також нам сподобалось приміщення із величезними бутлями, в яких «булькали» дріжджі і відбувався весь процес».

Але найбільше малечу вразили величезні роботи-автомати, які пакують продукцію в коробки, а також процес маркування упаковок.

«Мої донечки вже давно хотіли побувати на моєму робочому місці, тому я радий такій можливості. Зізнались, що найцікавіше було спостерігати за роботом, який складав дріжджі в коробки», – розповідає майстер зміни на виробництві «Компанії Ензим» Тарас Сапій.

Працівники компанії впевнені: такі екскурсії на виробництво не тільки залишають в дітей чудові спогади та враження, а й допомагають зрозуміти, яким чином «народжуються» повсякденні продукти харчування, розширюють їхній світогляд та допомагають здобути новий цікавий досвід.

«Сьогодні я прийшла на підприємство зі своєю молодшою донькою Ксенією. Я дуже вдячна компанії за організацію такої екскурсії, тому що молодому поколінню дуже важливо правильно вибрати собі професію, – зазначає керівник відділу експортних продажів «Компанії Ензим» Леся Ходаковська. – Можливо, зі слів це було б не так цікаво та зрозуміло, як тоді, коли бачиш все своїми очима. Не знаю, чи Ксенія якимось чином пов’яже майбутнє з цією професією, але свій світогляд вона сьогодні точно розширила».

 

Share Button